maandag 21 mei 2007

The show must go on

Jaja hoor ... tis weejal zo wijt. Examens! Blok! PANIEK! Hier volgen vijf symptonen van de komst van de fijnste periode van het jaar:

1. Tv-prgramma's beginnen op zn einde te lopen. Ik denk aan: peking expres, de planckies, temptation island, heroes, ... . U ziet, een gevarieerde programmakeuze maar dat is volledig uit academische overweging (kuch).


2. FRUIT! Verse aardbeien uit den hof, besjes, knoezels (kent iemand dit?).. Jammer genoeg heeft al dat fruit ook wel impact op de uitkomst van verteringsprocessen.


3. Vogels. En hier zou ik toch wel eventjes offtopic willen gaan. Ons huis heeft enorm veel ramen. En grote ramen. Want ons mama die poetst graag ramen. Zo is er ook veel licht in huis. Maar er is een zeer groot nadeel aan grote ramen. Vogels. Blijkbaar hebben die arme beestjes niet door dat er grote glazen wanden staan tussen de tuin en ons meubilair. Wanneer ik een luide knal hoor weet ik deze dagen dat het weer zo ver is. Meestal hangen de veertjes nog tegen het raam en kan je ook een beetje het profiel zien van het beestje op het raam, slik! Vorig jaar was er een fazant tegen een raam gevlogen. Op dat moment was ik ervan overtuigd dat er in Mol iets ontploft was en was ik geduldig aan het wachten op de sirene en de boodschap * Aandacht aandacht*...


4. De komst van goeie films. Pirates 3, shrek 3, die hard 4 :) ... grrrrr.


5. De onweerstaanbare drang om dingen te doen die je anders niet doet. Tijdens het blokken fantaseer ik volop over koekjes en cake bakken (ok dat doe ik wel regelmatig), mn kot poetsen (dat doe ik heel soms wel eens :-) ) en tuinieren of het gras afdoen (nee dat doe ik nooit). Alles is gewoon leuker als leren.


Aan alle blokkers proficiat...euh succes, aan alle niet blokkers ook succes! (nog zo'n symptoom... flauwe mopjes)

4 opmerkingen:

Koen zei

aan alle personen die van de blok vanaf zijn, ook proficiat ...

Het zware labeur van de afgelopen jaren wordt nu beloont met 1 zalige maand (juni) van niets doen vooraleer het weer tandenknarsend wordt omdat je terug student wil zijn voor de 2 beste maanden van het hele jaar, juli & augustus...

Ik wordt er prompt stilletjes van.

Sara zei

Met een beetje geluk zijn het er zelfs drie. Maar dan moet het echt wel meezitten (bibberrrr)!!

Koen zei

aja, voor u is dat altijd 3, maar voor ons was dat altijd maar 2 :o/

Anoniem zei

Sara, ik heb nog een ideetje: het humorhoekje, ik ben er zeker van dat je dit genre ook aankan, na dit artikel :-)

Knoesels: ken ik, stond in den hof van vava vroeger, veeeeeel gegeten