dinsdag 1 april 2008

Hallo vrienden!

Zeer pijnlijk als ik kijk wanneer het laatste bericht is gepost, namelijk 7 augustus 2007. Zonet heb ik alle berichtjes nog eens gelezen van de blog en ik moet zeggen dat ik weer in een deuk lag met de berichten die jullie (onder andere Koen, Mathias en Jeroen) gepost hadden. En die foto's... amai die zijn toch wel een beetje fout! En toen dacht ik... het is toch zo lief dat ze dat hier hebben aangemaakt, ik zal ineens eens iets posten. En daarna ga ik een mail sturen om te zeggen dat jullie hier nog eens moeten komen kijken en een reactie plaatsen. Want wie zou nu verwachten dat ik nog eens iets zou fabriceren. En jullie zullen zien, het is geen 1 april-mopje!

Mathias heeft gezegd: geen politiek, actua of het weer. Dus dan zal ik het vandaag maar eens over mezelf hebben. Het is bijna zo ver, 5 jaar communicatiewetenschappen zijn om en ik sta voor het geweldige dilemma: nog een jaartje extra studeren of werken! Wie een glazen bol heeft en mij kan zeggen wat ik best kan doen is zeer welgekomen! Het eerste sollicitatiegesprek zit erop, met goede afloop, maar nu dringt de tijd echt wel dat ik ga beslissen. Sccchhhpannend!

Genoeg over mij. Laten we een update houden over andere personen en zaken. Het belangrijkste nieuwtje is toch wel de piepers van Mathias. De stralen hebben hun best gedaan, Mathias ziet weer als nooit tevoren. Alweer een slechtziende vriend minder. Dat zal het gaan zwemmen wel vergemakkelijken, al drie (Mathias, Sofia en Liesbeth) personen die de rest van de groep kunnen leiden. Verder heb ik vernomen uit goede bron dat Liesbeth en Pans staan te springen voor nog eens gourmet te doen. Koen en ik ook! Al staat Koen eerder te springen om zaterdag de eeuhm Vlaamse kassei-heuvels te bedwingen tijdens de ronde van Vlaanderen. Naast renner K. Theys van het mopjes-over-eendjes-en-kippen-team, heb ik vernomen dat ook renner K. Verhoeven van het ik-smijt-met-een-bowlingbal-alsof-het-een-veertje-is-team van de partij zal zijn.

Voila, iedereen is weer mee en tevree ;-)

Doeii!

6 opmerkingen:

Mathias zei

Ik had het nieuwe postje al opgemerkt voor de email binnen vallen kwam!

Lang leve RSS-feeds ;-)

Kan je wat meer vertellen over de mogelijke job, of hou je ons in spanning tot een volgende wii- & gourmet-avond? :-)

Sara zei

Oei, nog niet meteen wegklikken dan, want ik ben nog vanalles aan het veranderen, zoals een poll. Hehe.

Koen zei

Ik wil nog graag een toevoeging doen ivm dat wereldrecord gipsleggen, we hebben het gehaald!!!

Eindelijk nog eens nieuws op dit blogje, en dat op deze eerste april. Wie had dat gedacht. In ieder geval, ik ben er niet rouwig om en blijven posten nondepietjes!!!

Ik wil nog graag afsluiten met een aangepast citaat van een goede vriend van mij:
"Rare jongens, die bloggers"

Sara zei

Van wie komt dat citaat? :-)

Anoniem zei

Wie is die man Pans naar waar verwezen wordt in de tekst?

Koen zei

Van wie dat citaat is? Van Obelix :o)

Rare jongens, die romeinen!