woensdag 14 mei 2008

Barbecue met de familie

A picture says more than a thousand words...


(zus en Koen)

vrijdag 9 mei 2008

Hallo luitjes!

Wat voor nieuws onder de zon? Niet zo veel! Wel enkele constateringen:

- Ik kom te weinig buiten deze dagen. Het is véél te warm voor die laatste loodjes van de thesis af te krijgen. En door altijd binnen te zitten (pc) zie ik nog steeds zo wit als a5-papier.
-A5-papier? Dat is het formaat van de thesis en dat baart mij een hoop zorgen. Ten eerste is dat niet zoiets dat ik in mijn schuif heb liggen. Ook a4 papier in 2 knippen is geen optie: +- 120 a5's per thesis, 7 exemplaren, dat zijn veel papieren!
- Papieren moeten ook ingebonden worden. De dame van de drukkerij die ik aan de telefoon had vorige week vroeg zich af op welke manier ik het ingebonden wil. Daarop volgende een woordenstroom van soorten lijmen (in zeeeeeeeeer snel tempo) waaronder ik de volgende nog herinner: koud lijm, warme lijm, industriële lijm, en nog een aantal lijmen. Watte?
- Watten, dat zit er precies vandaag in mijn oren! Ook heb ik tranende ogen en kriebelt er iets in mijn keel. De pollen zijn in het land!
- Over het ganse land zijn er dit weekend ook erg leuke festiviteiten te doen. Ondergetekende zal deze helaas moeten missen. Maar zoals men mij dezer dagen probeert te sussen: liever enkele dagen afzien in ruil voor drie maanden vakantie.
- Vakantie-werk: slecht nieuws! Geen blaffende hondjes en tamme konijntjes voor mij dit jaar. Bij deze ben ik op zoek! Iemand een idee van een leuke vakantie-job?
-Job-castingday. Ik heb de eerste achter de rug. Omdat ik er nog niet helemaal uit was of ik wou gaan werken of verder studeren had ik mij ingeschreven voor een jobcastingday bij het grote concern dat achter de Libelle, humo, story, .. enz zit. Jammer genoeg is er niet veel uit terecht gekomen, en heb ik bovendien ook een vreselijke dag achter de rug gehad. Het fenomeen 'ego' bij journalisten is mij nu welbekend. De volgende dag weigerde ik de nieuwe Libelle te lezen. De volgende dag was dat alweer over.
- Over enkele maanden kan je me dan ook hoogstwaarschijnlijk vinden in Antwerpen, waar ik nog één jaartje tussen de boeken ga vertroeven. Ik weet nog niet of ik op kot ga.
- En over koten gesproken... het is dus bijna tijd om Leuven vaarwel te zeggen. Gedaan met de wilde verhalen over het uitgangsleven en de busverhalen die hier rijkelijk ten toon werden gespreid, haha!
- Bij deze kan ik voor de tweede maal het label 'busverhalen' toevoegen aan een post. Hoera!
- Hip, hip, Hoera?! ;-)