donderdag 28 juni 2007

To do

Kom kom, Tom Boonen heeft hier lang genoeg gestaan. Tijd voor een nieuwe blog. Aaaah, vakantie! Rust! Slaap! En een lange to do lijst die ik graag met jullie meedeel.

1) Quality time met vriendjes ophalen. Deels gelukt (vrijdagavond). Maar nog veel werk aan! :-)

2) Zoektocht naar een nieuw kot. Een kot zoeken is eigenlijk niet zo plezant. Ten eerste wordt je erg moe van al dat gestrompel. Je weet wel, van hier naar daar rondlopen om dan terug van daar naar hier te gaan en terug. Ten tweede wordt je droomkot altijd voor je neus weggekaapt. Ook gisteren was dat zo. Ten derde na 4 jaar Leuven kan ik toch wel besluiten dat het perfecte kot niet bestaat. Er mankeert altijd wel iets of er is iets vreemds aan. Bijvoorbeeld: geen ramen, perfect als je opteert voor dat bunker-gevoel. Geen douche, speciaal voor mensen die houden van een geurtje. Geen voordeur, perfect voor de krakers eigenlijk. En ga zo maar door. Uiteindelijk dan toch een kot gevonden met zo weinig mogelijk mankementen, jippie!

3) Naar de kapper gaan. Ook dat is reeds gebeurd. Het doet pijn om al die blonde lokken in het rond te zien vliegen zonder dat er een einde blijkt te komen. Naar de kapper gaan is dus niet echt één van mijn favoriete bezigheden. Ik heb altijd een probleem met het uitleggen wat ik wil. Ik begin altijd goed, maar dan sluit ik meestal altijd af met '... je ziet maar wat je doet'. Met gevolg dat het nooit overeenkomt met wat je in gedachten had.

4) Kippenhok repareren. Sinds het verlies van de laatste kip is het onkruid meters hoog geschoten en dus onbewoonbaar. Tijd voor verandering. En dus ook nieuwe beestjes. Trouwens, die laatste kip noemde wij Marie. Nu valt het mij op dat wij alles 'Marie' noemen in dit huis. Bijvoorbeeld het afwasmachien. Ook wel Marie Currie genoemd, jawel naar de gelijknamige saus.. euh wetenschapster dus. Je zal het wel merken, de examenhumor, ik ben em nog niet kwijt! Bij mij eerder een chronische ziekte denk ik, hmm.

5) Zonnen en slapen in een tuinzetel, met eventueel zo'n plonsbadje erbij. Helaas, mn gele paraplu is eigenlijk het meest stralende voorwerp dat ik tot nu toe gezien heb buiten.

6) Vakantiewerk. Jawel, van 16 juli tot 3 augustus op den bureau van Janssen Pharmaceutica. Als je heel vroeg begint, dan hoor je naar't schijnt de honden (de proefdiertjes) blaffen omdat ze honger hebben,.. slik!

zaterdag 2 juni 2007

eiiiiiiiiiikk-xamens


Hallo luitjes,

Ik verwacht masaal geduim op vrijdag 8, 15 en 22 juni. Geen kaarsen branden want dat brengt ongeluk bij mij! Iemand ideetjes om te doen na 22 juni?


Doei!